Romana English
Armonia Voyages
  Prima pagină    Despre noi    Destinaţii turistice    Centrul de Formare Profesionala si Management in Turism    Servicii    Contact  

Home » HOTEL TRANSILVANIA 3* CLUJ NAPOCA

Romania / HOTEL TRANSILVANIA 3* CLUJ NAPOCA

OFERTA VALABILA PENTRU PERIOADA:
01.01.2010 - 31.12.2010

Animat de toti cei care i-au trecut pragul, pastrat ca o mostenire a trecutului, respectat ca un etalon in materie de ospitalitate, Hotel Transilvania este un martor tacut al trecerii timpului. Iar timpul i-a oferit un spectacol ce se intinde de-a lungul a catorva sute de ani de existenta a hotelului.

L-a rasfatat cu figuri memorabile, cum ar fi cea a lui Jonathan Harker, personajul principal din romanul “Dracula” a lui Bram Stocker, care a beneficiat pentru o noapte de ospitalitatea hotelului nostru. Tot in compania timpului, hotelul nostru a contribuit la renumele strazii pe care se afla, Regele Ferdinand fiind cea mai veche strada atestata din Cluj-Napoca. Intamplator sau nu, ea era cunoscuta de catre localnici sub denumirea de strada hotelurilor. Nu lipsita de importanta este si istoria strazii pe care se afla Hotelul Transilvania. Intre anii 1940 si 1944, strada a purtat numele lui Wesselényi Miklos. Apoi, pana in 1989, strada s-a numit Gheorghe Doja (Dózsa György), conducatorul marii rascoale din 1514.

De-a lungul vremii, hotelul in care va intampinam cu bratele deschise astazi, a purtat mai multe denumiri. Prima sa denumire, mentionata de altfel si de istorici, a fost “Regina Angliei”. Ulterior, hotelul a primit denumirea “Transilvania”, urmand ca apoi sa poarte numele “Vladeasa”. Astazi, hotelul a revenit la numele “Transilvania” si suntem mandri ca putem duce aceasta denumire mai departe.

Chiar daca multe s-au schimbat de-a lungul timpului, ospitalitatea Hotelului Transilvania a ramas aceeasi. Pentru ca, se poate spune ca este locul unde s-a nascut ospitalitatea la Cluj-Napoca. La fel cum, acum doua secole, primeam cu caldura un drumet coborat dintr-o trasura, purtand frac si joben, exact asa o facem si acum pentru calatorul modern, dornic de experiente turistice extraordinare.

STRUCTURA CAMERELOR:

SINGLE: 6

DOUBLE: 14

SUITE:2

APARTAMENT: 2

DOTARI CAMERE:

Toate camerele au mobilier nou, lenjerie noua personalizata, covoare, draperii, perdele noi, internet wireless, minibar.

Apartamentele pun la dispozitia clientului aparate de incalzit apa, pliculete de ceai si cafea, halate de baie, papuci de casa, uscatoare de par.

10 camere au internet si prin cablu.

TARIFE:

SINGLE               167 RON

DOUBLE               194 RON

SUITA                232 RON

APARTAMENT        260 RON

*Tarifele sunt exprimate in Ron/camera/noapte

*Tarifele includ: cazare

                   mic dejun

                   parcare

                   acces internat

                   TVA

                   taxa locala

*Copiii sub 7 ani beneficiaza de gratuitate in camera parintilor in cazul in care nu este necesar pat suplimentar.

Cele mai recente oferte

Destinatii in tara

Destinatii in strainatate

Top vizualizari

 

 
Hoteluri Bucuresti