Romana English
Armonia Voyages
  Prima pagină    Despre noi    Destinaţii turistice    Centrul de Formare Profesionala si Management in Turism    Servicii    Contact  

Home » In strainatate » Spania » Descrierea Spaniei

Descrierea Spaniei

Spania  reprezinta taramul unde cresteau merele de aur ale lui Hercule  si de asemenea taramul care era considerat Raiul pe Pamant de arabi iar de scriitorii George Orwell si Ernest Hemingway Spania era o arena in care istoria se situa la granita intre faptele eroice si tragedia, cand toreadorii sfidau moartea.
       Din toate timpurile , Spania a ramas in ochii necunoscatorilor o tara tesata cu mistere.
      Frumusetea unica si asezarea sa geografica privilegiata , intre Europa si Africa,au facut din aceasta tara , inca din antichitate o rascruce, un punct de intalnire intre est si vest. Diversitatea culturala , amestecul de civilizatii care si-au gasit aici un loc ideal, au lasat in urma lor o cultura original unica , un experiment admirabil.
       Spania, atat de des cucerita , dar in final o cuceritoare, a reusit sa-si adune dispersatele vestigii, intr-o tara moderna , ai  carei locuitori, mandri de trecutul lor, s-au decis sa accepte si provocarile viitorului. Spania este o tara variata si foarte diferita : Nordul umed si verde; Centrul ses, rar populat; Coasta Mediteraneean fertil si stralucitoare;
      Sudul (Andalusia) cel mai renumit, uscat si fierbinte, luminos ca vopseaua alba cu care sunt pictate casele; cele doua arhipelaguri, Baleare si Canare, ca doua surori dar destul de diferite.
     Cunoscuta in lumea intreaga pentru muzica si dansul Flamenco, pentru luptele cu tauri, plajele fantastice si mult soare, Spania  ofera mult mai mult decat atat. Este si a fost timp de secole unul dintre cele mai importante centre culturale ale Europei. Orasele imbina arhitectura veche cu cea moderna, desi fiecare regiune este diferita in felul sau prin asezare geografica, clima si chiar personalitate. Este o tara a carei cunoastere trebuie aprofundata. Spaniolii spun ca Spania este diferita , dar nu specifica nici un alt termen de comparatie.
      Frumusetea unica si asezarea sa geografica privilegiata, intre Europa si Africa, au facut din aceasta tara, inca din antichitate o rascruce, un punct de intalnire intre est si vest.
      Diversitatea culturala, amestecul de civilizatii care si-au gasit aici un loc ideal, au lasat in urma lor o cultura originala unica, un experiment admirabil. Spania, atat de des cucerita, dar in final o cuceritoare, a reusit sa-si adune dispersatele vestigii, intr-o tara moderna, ai carei locuitori, mandri de trecutul lor, s-au decis sa accepte si provocarile viitorului.
      Spania este o tara variata si foarte diferita: Nordul umed si verde; Centrul ses, rar populat; Coasta Mediteraneeana fertila si stralucitoare; Sudul (Andalusia) cel mai renumit, uscat si fierbinte, luminos ca vopseaua alba cu care sunt pictate casele; cele doua arhipelaguri, Baleare si Canare, ca doua surori dar destul de diferite. Veti gasi aici o retea de hoteluri, pensiuni si case rurale, toate dotate cu servicii deosebite, adaptate cerintelor celor mai variate categorii de turisti.

Spania

Destinatii in tara

Destinatii in strainatate

Cele mai recente oferte

Top vizualizari

 

 

 
Hoteluri Bucuresti