Romana English
Armonia Voyages
  Prima pagină    Despre noi    Destinaţii turistice    Centrul de Formare Profesionala si Management in Turism    Servicii    Contact  

Home » In strainatate » Italia » Italia

Italia

Această tară cuprinde o parte continentală, formată din versantul intern al arcului Alpilor si din Câmpia Padului, si o altă peninsulară ocupată de lantul muntos al Apeninilor, de dealuri si de înguste câmpii litorale; se adaugă o serie de insule, între care: Sardinia; Sicilia; Elba.

Alpii aflati în Nord, se prezintă sub forma unui zid masiv, desfăsurat pe circa 1 200 km pe directia Vest-Est, incluzând Alpii Piemontezi (vârful Gran Paradiso 4 061 m. altitudine), Alpii Lombarzi si Alpii Venetieni. Apeninii, care ocupă cea mai mare parte a peninsulei se continuă si în insula Sicilia, sunt fragmentati, prezintă altitudini mai scăzute decât Alpii (altitudinea maximă în vârful Gran Sasso d'Italia 2 914 m) si sunt cunoscuti prin caracteristicile lor vulcanice (inclusiv vulcani activi: Vesuvio, Etna).

Clima este continentală în Nord, cu ierni relativ reci si veri călduroase, si mediteraneană în Sud precum si peninsulară cu veri secetoase si calde, iar iernile ploioase si blânde.

Roma este una dintre comorile Europei - un oras atât de plin de istorie incât mostenirea acesteia poate fi admirata peste tot. Orasul aminteste de un muzeu in aer liber, unde prezentul persista asupra trecutului, asa cum a facut-o de peste doua milenii. Cu atâtea muzee, monumente si opere de arta la dispozitie, Întotdeauna este dificil sa va hotarâti cu ce sa incepeti. Roma este locul unde istoria, religia, arta grandioasa, arhitectura si muzica sunt in cele mai elevate forme - este un festin de atractii, arome si experiente intoxicante.
De vizitat:
Coloseum, Foro Romani, Piazza Sf. Petru, Bazilica Sf. Petru, Vaticanul, Castelul San Angelo, Piazza di Spagna, Capela Sistina, Catacombe, Pantheon, Piazza Navona, Fontana di Trevi, Biserica Santa Maria Trastevere, Bocca de la Verita, Piazza Venetia, Columna lui Traian.

Roma este fara indoiala unul dintre principalele centre de cumparaturi din Italia, iar numeroasele sale optiuni asigura un adevarat paradis pentru turisti. Indiferent daca sunteti interesati de moda, antichitati, mobila sau accesorii pentru casa, puteti fi sigur ca Roma va ofera numeroase posibilitati. Zonele comerciale principale sunt Piazza di Spagna, Pantheonul cu Via Del Governo Vecchio, Piazza Colonna si Piazza Barberini, strazile Via del Corso, Via del Babuino, Via Borgognona, Via Cola Di Rienzo, Via dei Coronari, Via Francesco Crispi, Via Frattina, Via Nazionale, Via Sistina si multe altele. Câteva magazine recomandate in lista urmatoare
Lord: Piazza Di Spagna, 96. Îmbracaminte.
Gazelle: Via del Corso 30. Îmbracaminte de piele.
Chiavarelli Furs: Via Bocca di Leone 8. Magazin de blanuri.
Ottica Meloni: Via di Torpignattara 51. Ochelari de soare si de vedere.
Roberto Botticelli: Str. Prov. Le Brancadoro. Încaltaminte
Zintala: Via Mostrapiedi 167. Încaltaminte
Pomellato: Via del Babuino 63

Italia

Destinatii in tara

Destinatii in strainatate

Cele mai recente oferte

Top vizualizari

 

 

 
Hoteluri Bucuresti