Romana English
Armonia Voyages
  Prima pagină    Despre noi    Destinaţii turistice    Centrul de Formare Profesionala si Management in Turism    Servicii    Contact  

Home » In strainatate » Bulgaria » Albena

Albena

ALBENA este una dintre cele mai cunoscute statiuni turistice din Bulgaria care va ofera conditii occidentale la cele mai mici preturi.

Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul de la Marea Neagra beneficiind de o locatie excelenta, ideala prin serviciile de cazare masa si de petrecere a vacantei, de calitate superioara puse la dispozitie de catre gazde.

Albena are tot ce va doriti: sporturi, locuri pentru distractie, baruri de noapte si discoteci, sali de conferinta, tratamente balneo si tratamente de infrumusetare.
Albena este o incantare pentru toate varstele oferind fiecarui turist ceea ce isi doreste.

Plaja din Albena are 5 km lungime si 150 m latime, intinzandu-se de-a lungul unui golf pitoresc.
Statiunea se afla la 30 km de Varna, localitate in care functioneaza un aeroport international. In apropiere de statiunea Albena puteti admira Rezervatia Naturala Baltata, o combinatie exceptionala intre mare si padure exotica.

Albena va ofera conditii deosebite pentru a va petrece vacanta din luna Mai pana in Octombrie.
Centrul de sanatate si frumusete situat in cadrul hotelului Dobrudja – hotel deschis intreaga perioada a anului – va ajuta sa va mentineti in forma.

Albena este o statiune preferata de familii in principal datorita facilitatilor oferite pentru copii si tineri - inclusiv gradinite si cluburi pentru copii.

Combinatia rara de aer proaspat, apa curata, paduri luxuriante si o bogata varietate de plante si vegetatie, face din statiunea Albena locatia perfecta pentru vacantele unei familii.

Albena va ofera in total 14.000 de paturi in 42 de hoteluri de 2 - 4 stele 4 stabilimente ce contin vile si 1 spatiu de camping. Locatiile de cazare sunt chiar pe plaja sau in apropiere oferind turistilor o vedere extraordinara atat la mare cat si spre padure.

In ultimii ani aproape toate hotelurile din Albena au fost renovate in intregime, existand in prezent nu mai putin de 8 hoteluri de 4* dintre care 5 oferind sistemul All inclusive.


Bulgaria

Destinatii in tara

Destinatii in strainatate

Cele mai recente oferte

Top vizualizari

 

 

 
Hoteluri Bucuresti