Romana English
Armonia Voyages
  Prima pagină    Despre noi    Destinaţii turistice    Centrul de Formare Profesionala si Management in Turism    Servicii    Contact  

Home » In strainatate » Turcia » Kusadasi

Kusadasi

Kuşadasi este una dintre cele mai importante staţiuni din Turcia. Îţi oferă numeroase posibilităţi pentru a petrece o vacanţă de neuitat. Situat pe coasta de vest, la numai 90 km de Izmir, este cunoscut ca cel mai atractiv oraş de pe malul Marii Egee, mai ales că în apropiere de află numeroase locuri istorice, cum ar fi Efes, Didim şi Milet.

Aici intâlnim clima mediteraneeană cu veri foarte calde şi ierni blânde, favorizând un lung sezon turistic. Astfel, Kuşadasi este răsfăţat de razele soarelui timp de 300 zile pe an. Numeroase plaje cu nisip fin, cu apă călduţă (Long Beach, Ladies Beach, Town Beach) şi cu o atmosferă liniştită, permit activităţi precum: surf, ski acvatic, pescuit, volei ideale pentru cei care iubesc viaţa activă. Şi ziua nu se încheie atunci când soarele se pregăteşte să plece la culcare.

Seara terasele, restaurantele şi bulevardele cu palmieri devin neîncăpătoare. Magazinele de aur şi pielărie sunt cele care atrag şi mai mult turiştii. Totul capătă un aer magic atunci când luminile din port se aprind. Aici poţi admira zeci de vapoare, şalupe, yahturi dispărând în noapte, undeva între mare şi cer. Din ele rămân doar câteva luminiţe care parcă te avertizeză de existenţa lor.

Turcia

Destinatii in tara

Destinatii in strainatate

Cele mai recente oferte

Top vizualizari

 

 

 
Hoteluri Bucuresti