Romana English
Armonia Voyages
  Prima pagină    Despre noi    Destinaţii turistice    Centrul de Formare Profesionala si Management in Turism    Servicii    Contact  

Home » In tara » Munte » Poiana Brasov

Poiana Brasov

 

 

 

 

      Poiana Brasov este o moderna statiune a sporturilor de iarna, fiind vizitata de multi practicanti ai sporturilor de iarna, transportul pe cablu si partiile de schi fiind la dispozitia acestora.

 

Istoria: infiintata in 1895, Poiana Brasov deservea ca loc turistic pentru Brasov. Prima cabana a fost construita in 1904 iar in anul 1906 a fost recunoscuta ca statiune turistica de iarna si trei ani mai tarziu se desfasurau primele competitii de iarna.

 

Asezare: statiunea se afla la Poalele Postavarului la o altitudine de 1030m, iar cel mai inalt varf de munte la altitudine de 1799m ceea ce inseamna o diferenta de altitudine de aproape 800m.

 

Clima: Temperatura medie este de 20 grade Celsius si iarna de -3grade Celsius. Stratul  de zapada are o grosime de aproximativ5cm in Poiana si aproximativ 100cm pe munte.

 

 

Cai de acces: Dinspre Brasov spre Poiana Brasov circula din jumatate in jumatate de ora autobuze. Pentru cei care vin cu masina din Brasov sunt 13km si din Rasnov 12km pana in Poiana.

 

 

 Informati utile:

Salvarea: 961

 

Politia: 0268/407500

 

Pompierii: 0268/414141

 

Munte

Destinatii in tara

Destinatii in strainatate

Cele mai recente oferte

Top vizualizari

 

 

 
Hoteluri Bucuresti