Romana English
Armonia Voyages
  Prima pagină    Despre noi    Destinaţii turistice    Centrul de Formare Profesionala si Management in Turism    Servicii    Contact  

Home » In tara » Litoral » Saturn

Saturn

Saturn se afla 42 km de Constanta si la 1 km de Mangalia,este statiune climaterica estivala (3-10 m altitudine)care beneficiaza de circa 25 de zile insorite pe luna. Apa marii are, in timpul verii, o temperatura medie de 20-250 C. Diversele posibilitati de cazare se adauga restaurantelor si barurilor, teatrului in aer liber, terenurilor de sport, posibilitatilor de pescuit si echitatie pentru a asigura petrecerea unui sejur deosebit de agreabil. Zona sudica a plajei (spre Mangalia) este dantelata de numeroase golfulete create artificial din stabilopozi. Hotelurile au o capacitate de 13 000 de locuri, oferind o panorama superba asupra marii.
  • Daca vreti sa evadati din statiune, in Mangalia se poate vizita: Cetatea Calatis, Moscheea Esmahan Sulatan, Muzeul de Arheologie Callatis. Daca nu este destul, in Constanta sunt mai multe obiective care merita vizitate:
  • Muzeul de Istorie si Arheologie Nationala.
  • Portul Turistic Tomis, cladirea Cazinoului si Farul Genovez care a fost construit in 1860.
  • Muzeul Marinei, Delfinariul si Acvariul.
  • Catedrala Ortodoxa Sf. Apostoli Petru si Pavel ridicata in 1895 in stil traditional.
  • Moscheea Mare situata in centrul vechi al orasului, in apropierea statuii lui Ovidiu .
  • Muzeul de Arta Constanta-Arta Romaneasca Moderna si Muzeul de Arta Populara.
Datorita factorilor naturali de cura specifici litoralului, a izvoarelor termale si a namolului adus de la Techirghiol, in statiune se pot trata afectiuni reumatismale degenerative, stari de convalescenta, dereglari de metabolism si diverse afectiuni ginecologice. Pentru acestea se folosesc: electroterapie si hidroterapie, masaj si gimnastica medicala, impachetari cu namol, bai galvanice etc.

Litoral

Destinatii in tara

Destinatii in strainatate

Cele mai recente oferte

Top vizualizari

 

 

 
Hoteluri Bucuresti