Romana English
Armonia Voyages
  Prima pagină    Despre noi    Destinaţii turistice    Centrul de Formare Profesionala si Management in Turism    Servicii    Contact  

Home » In tara » Litoral » Costinesti

Costinesti

Statiune estivala aflata in extremitatea sud-estica a Romaniei, in raza Comunei Tuzla (Judetul Constanta) pe tarmul Marii Negre, 10 m deasupra nivelului marii, la 28 km sud distanta de Constanta (resedinta Judetului Constanta). Clima marina cu veri fierbinti (temperatura medie in iulie depaseste 22°C) si ierni blande (temperatura medie in ianuarie este in jur de 0°C). Vara nebulozitatea este redusa; regimul precipitatiilor este slab (400 mm anual). Vara soarele straluceste 10-12 ore pe zi. Factorii de cura naturala sunt clima marina excitanta, aerosolii puternic salinizati, radiatia solara si apa marii care este clorata, sulfatata, sodica, magnesiana, hipertonica (mineralizare: 15,5 gr). Plaje intinse cu nisip fin, ideale pentru helioterapie si talasoterapie.
Atmosfera tinereasca este intregita de numeroasele manifestari cultural-artisticece se desfasoara aici, bazele de agrement moderne, de antrenantele emisiuni transimise de "Radio Vacanta". Caile de acces sunt: feroviare -gara Costinesti, pe linia Bucuresti-Constanta-Mangalia, pe rutiere DN 39 de la Constanta cu deviatie pe un drum local, dupa Tuzla.

Litoral

Destinatii in tara

Destinatii in strainatate

Cele mai recente oferte

Top vizualizari

 

 

 
Hoteluri Bucuresti