Romana English
Armonia Voyages
  Prima pagină    Despre noi    Destinaţii turistice    Centrul de Formare Profesionala si Management in Turism    Servicii    Contact  

Home » In tara » Litoral » Venus

Venus

Statiune estivala aflata in extremitatea sud-estica a Romaniei (Judetul Constanta), pe tarmul Marii Negre, la 3-20 m deasupra nivelului marii, la 3 km distanta de orasul Mangalia, caruia ii este integrat din punct de vedere administrativ, si la 41km sud de Municipiul Constanta (resedinta Judetului Constanta). Clima marina cu veri fierbinti (temperatura medie in iulie depaseste 22°C), cand 25-28 de zile dintr-o luna sunt zile insorite (soarele straluceste 10-12 ore pe zi), si cu ierni blande, cu ninsori rare (temperatura medie in ianuarie este de 0°C). Temperatura medie anuala este de 11,2°C, iar volumul anual al precipitatiilor este de 400 mm. Vara , briza este prezenta in tot cursul zilei. Factorii de cura naturala sunt clima marina excitanta, bogata in aerosoli salini si radiatie solara, cu efect stimulator asupra organismului uman, apa de mare clorata, sulfatata, sodica, magneziana si hipotonica (grad de mineralizare: 15,5 gr).
Venus, statiune balneoclimaterica sezoniera poarta numele zeitei frumusetii, si dispune de o salba de hoteluri cu nume de fete, hoteluri cu un stil arhitectural original. Ca si celelalte statiuni din constelatia litoralului romanesc, Venus beneficiaza de brizele marine, de stralucirea soarelui si de nisipul fin al plajelor, constituind un adevarat punct de atractie pentru orice turist dornic de recreere.

Litoral

Destinatii in tara

Destinatii in strainatate

Cele mai recente oferte

Top vizualizari

 

 

 
Hoteluri Bucuresti